15.9.2021 Didrichsen: BJÖRN WECKSTRÖM

Aika: ke 15.9.2021 klo 16.50
Paikka: Didrichsenin taidemuseo, Kuusilahdenkuja 1

Hinta: HPKY:n johdantoluennon maksu on 10€ (kortilla maksettaessa) / 12,50€ (laskulla maksettaessa) per osallistuja. Tämän lisäksi jokainen osallistuja hankkii itse pääsylipun museon kassalta ennen kierrokselle siirtymistä (aikuiset 16€, alennusryhmät 14€ ja museokortti käy).

Sitovat ilmoittautumiset/peruutukset 7.9.2021 mennessä tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Tiukoista turvajärjestelyistä johtuen mukaan mahtuu vain 10 henkeä. Suosittelemme jokaiselle vierailijalle kasvosuojaimen käyttöä tilaisuuden aikana, jos se on vain mahdollista. HPKY tarjoaa tarvittaessa tilaisuuteen osallistuville kertakäyttöisen kasvosuojaimen. HPKY varaa oikeuden muutoksiin, mikäli kesäkuussa voimassa olevat viranomaismääräykset sellaisia edellyttävät.

Tervetuloa tutustumaan HPKY:n seurassa Björn Weckströmin 85-vuotisjuhlanäyttelyyn Ihminen, kone ja koru, joka esittelee eri taiteenlajit ja materiaalit suvereenisti hallitsevan taiteilijan vastakohtaiset maailmat; klassisesta mytologiasta ammentavia veistoksia sekä Lapponia Jewelrylle vuosien varrella suunniteltuja hopea- ja kultakoruja. Koruosuus toteutetaan Kalevala Korun kanssa.


Esittelyteksti ja kuvat: Didrichsen taidemuseo

15.9. Didrichsen: BJÖRN WECKSTRÖM

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.