20.5. Kaupunkipolitiikkaa ja kulttuuria -vaalikeskustelu

Anniina Iskanius
Laura Rissanen

Aika: to 20.5.2021 klo 18:30
Vaalikeskustelu järjestetään verkossa Teamsin kautta. Osallistumisohjeet ja linkki toimitetaan kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse sekä julkaistaan 19.5. tällä sivulla.

HPKY tulee järjestämään kaksi kaupunkipolitiikkaa ja kulttuuria käsittelevää vaalikeskustelua näin kuntavaalien alla. Ensimmäiseen keskusteluun vieraaksemme saapuvat ehdokkaat Anniina Iskanius ja Laura Rissanen. Keskustelua ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita seuraamaan verkossa. Teemme tilaisuudesta myös tallenteen. Ennakkoilmoittautumalla varmistat sen, että saat sähköpostimuistutuksen ja osallistumisohjeet ennakkoon sähköpostitse. Tilaisuuteen voi osallistua myös ilmoittautumatta käyttämällä myöhemmin tällä sivulla julkaistavaa osallistumislinkkiä.
 

Anniina Iskanius https://www.anniinaiskanius.fi/

VTM Anniina Iskanius työskentelee tällä hetkellä Helsingin apulaispormestarin erityisavustajana kasvatuksen ja koulutuksen toimialalla. Anniinalla on taustallaan jo pitkä työura politiikan parissa: eduskunnassa, Euroopan parlamentissa, konsulttitoimistossa sekä nyt kaupungintalolla. Hän asuu perheineen Tammisalossa. Anniina kertoo olevansa intohimoisesti Helsinkiin suhtautuva uudistaja.

Laura Rissanen https://laurarissanen.net/

VTM Laura Rissanen työskentelee tällä hetkellä Sivistystyönantajien johtajana, aiempaa työkokemusta hänellä on eduskunnasta, valtiovarainministeriöstä, opetus- ja kulttuuriministeriöstä ja Euroopan parlamentista. Laura asuu perheinen Töölössä.

Laura on pitkänlinjan kaupunkipoliitikko ja arkivihreä Helsingin puolustaja. Hän toimii tällä hetkellä mm. HKL:n johtokunnan puheenjohtajana sekä Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan jäsenenä. Aiemmin hän on toiminut mm. Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtajana ja Helsingin kaupunginhallituksen jäsenenä sekä kulttuuri- ja kirjastolautakunnan varapuheenjohtajana.

Lisätiedot: Viljami Wiirilinna p. 040 828 3352 viljami.wiirilinna(at)outlook.com

20.5.2021 kaupunkipolitiikkaa ja kulttuuria -vaalikeskustelu

*
*
*

HPKY:n tietosuojaselosteen löydät täältä.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.