21.8.2024 Hurmaavan Eiran huvilat ja traagediat -kävelykierros

Aika: ke  21.8.2024 klo 16.50 kävely kestää n. 1,5h
Lähtöpaikka: Eiran puiston kioski, Tehtaankadun ja Laivurinkadun risteyksessä Eiran sairaalaa vastapäätä
Hinta: 15 € per henkilö (kortimaksu paikan päällä)

Sitovat ilmoittautumiset ja peruutukset 13.8.2024 mennessä. Tämän jälkeen voit vielä sitovasti ilmoittautua mukaan. Ilmoittautumiskaavakkeen suljemme viimeistään ti 20.8.2024.  

lisätiedot: 
Viljami Wiirilinna p. 040 828 3352 viljami.wiirilinna(at)outlook.com

HPKY:n opastetulla kävelykierroksella tutustumme Eiran hurmaaviin puutarhojen ympäröimiin jugend huviloihin ja vähän Ullanlinnaankin.Kuulemme Ullanlinnan ja Eiran historiasta, kiehtovia, traagisiakin rakkaustarinoita rakennuksien entisistä asukkaista, maamme rakastetuista taiteilijoista,kirjailijoista, runoilijoista,jotka täällä ovat asuneet.

Eira on ollut myös tapahtumapaikkana monille kirjoille ja elokuville, esim Kjell Vestön Rikinkeltainen taivas kirjan Rabellin perheen talo sijaitsi täällä ja myös Komisario Palmun erehdys on filmattu täällä.


Kuva: Wikipedia / Paasikivi

21.8.2024 Hurmaavan Eiran huvilat ja traagediat -kävelykierros

*
*
*
*
*

TILASTOTIEDOT

HPKY joutuu vuodesta 2024 lähtien keräämään opetus- ja kulttuuriministeriön vaatimuksesta opinnolliseen toimintaansa osallistuvien taustatiedot, jotka toimitetaan anonyyminä koosteena eteenpäin Tilastokeskukselle. Emme käytä tietoja muihin kuin tilastollisiin tarkoituksiin ja käsittelemme kerättyjä tietoja luottamuksellisesti.

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.