4.11.2020 Vuosikokous

HPKY ry:n vuosikokous

Aika: Ke 4.11.2020 klo 18.00
Paikka:
 Töölön kirjasto, Mika Waltari -sali (4. krs.), Topeliuksenkatu 6, 00250 Helsinki​
Hinta: Tilaisuus on tarkoitettu vain jäsenistölle ja on maksuton. 

Ilmoittautumiset 28.10.2020 mennessä. Huomaathan, että vuosikokous on avoin vain yhdistyksen jäsenistölle.

Yhdistyksen hallitus päätyi järjestämään vuosikokouksen normaalina lähikokouksena ilman etäosallistumismahdollisuutta yhdistyksen jäsenrakenteen takia. Vuosikokouksen yhteydessä käsitellään vain sääntömääräiset asiat, eli kokouksen yhteydessä ei poikkeuksellisesti kuulla alustuksia eikä kokouksen yhteydessä ole tarjoilua. Pyrimme näillä järjestelyillä nopeuttamaan kokouksen kulkua.

Yhdistyksen hallitus seuraa ja noudattaa kokousjärjestelyissä kaikkia yleisötilaisuuksille asetettuja rajoitteita ja viranomaisohjeistusta. Edellytämme, että jokainen osallistuja käyttää kokouksen ajan kasvomaksia tai muuta vastaavaa suojaa, jos tälle ei ole henkilökohtaista estettä. Tarvittaessa yhdistys tarjoaa osallistujille kertakäyttöisen kasvomaskin.

Turvajärjestelyjen takaamiseksi kokoukseen osallistumisen edellytyksenä on se, että osallistujat ilmoittautuvat kokoukseen ennakkoon ke 28.10.2020 mennessä joko käyttämällä sähköistä ilmoittautumiskaavaketta yhdistyksen kotisivuilla tai ilmoittautumalla suoraan tapahtumasihteerille. Lähetämme vuosikokoukseen ilmoittautuneille osallistujille tarkemman ohjeistuksen.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, olethan yhteydessä tapahtumasihteeriimme: hpky.ry@gmail.com tai 041 364 7210.

HPKY:n vuosikokous 4.11.

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.