21.1.2022 Side show

***PERUTTU***

Aika: pe 21.1.2022 klo 19
Paikka: Vantaan kulttuuritalo Martinus (Martinlaaksontie 36, 01620 Vantaa)
Hinta: 41 € kpl + postikulut 2,50 €, hinta sisältää lipun ja lasin kuohuvaa väliajalla.

Sitovat ilmoittautumiset/peruutukset 14.12.2021 mennessä.  

Noudatamme tilaisuuden aikana voimassa olevia koronarajoituksia ja -suosituksia. Suosittelemme jokaiselle vierailijalle kasvosuojaimen käyttöä tilaisuuden aikana, jos se on vain mahdollista. Osallistuthan esitykseen vain, kun tunnet olosi terveeksi.

Lisätiedot: Soila Rantavaara p. 0407257113 soila.rantavaara@tilisoila.fi

On aika nostaa kummallisuus jalustalle. Side Show on saapunut Suomeen!

Side Show on hauska ja koskettava musikaali, joka juhlistaa erilaisuutta ja tarjoaa katsojalle virkistävän sukelluksen 1930-luvun mystiseen kummajaissirkukseen. Läpisävelletty musikaali kertoo todellisuuteen perustuvan tarinan Daisy ja Violet Hiltonista, yhteenkasvaneista kaksosista, jotka työskentelivät lapsuutensa ja nuoruutensa friikki-sirkuksessa laulaen ja tanssien. 

Sirkuksessa kaikki on mahdollista ja jokaisesta oudosta ominaisuudesta tulee arvokas osa näyttävää kokonaisuutta, jossa poikkeavuus nostetaan jalustalle, eikä mitään outoutta tarvitse piilotella. Jokaisessa meistä on jotain normaalista poikkeavaa ja juuri se tekee meistä kiinnostavia.

Musikaalissa käsitellään suuria tunteita, kuullaan upeaa musiikkia ja nähdään monia hauskoja, kiehtovia ja mielenkiintoisia hahmoja sekä sirkuksesta että sen ulkopuolelta. Tammikuussa ensi-iltansa saava musikaali on Suomen kantaesitys.

Väliajalla saamme kuulla musikaaliorkesterissa trumpettia soittavalta Ilmari Vaarannalta soittamisesta ja opiskelemisesta Vaskivuoressa.


Kuva ja esittelyteksi: Side Show