Tervetuloa!

Ajankohtaista

Keskiviikkona 15.11. suuntamme kuuntelemaan Radion sinfoniaorkesterin kenraaliharjoitusta ennen illan konserttia. Tätä ennen luvassa on taiteilijatapaaminen orkesterin sellisti Tuija Rantmäen kanssa. Tilaisuuteen on vapautunut yksi paikka.
Marraskuun 15. luvassa oleva taiteiljatapaaminen RSO:n sellisti Tuija Rantamäen kanssa on nyt täynnä. Ilmoittautua voi vielä varapaikoille.
Keskiviikkona 11.10. lähteneessä jäsenkirjeessä oli Tuntematon sotilas -elokuvan osalta virheellinen päivämäärä. Tilaisuus on todellisuudessa 30.10. (ei marraskuussa, kuten jäsenkirjeessä lukee).
Haluaisitko työskennellä aktiivisessa kulttuuriyhdistyksessä, jossa on noin 350 jäsentä ja aktiivista toimintaa ympäri vuoden? Oletko innostunut järjestötoiminnasta ja vuorovaikutuksesta kulttuurin parissa? Etsitkö kevyttä työtä mukavassa porukassa?
Kansallisen Kulttuuriliiton hallitus päätti huomioida Suomen 100 vuotisjuhlavuoden jakamalla tavanomaista suuremman stipendin. Kulttuuriliiton liittohallitus toivoo, että yhdistykset lähtisivät mukaan talkoisiin.
Loppuvuodelle on luvassa monipuolinen kattaus kulttuuria. Syksyn tapahtumatarjonnassa painottuvat etenkin omat tilaisuudet.
Joudumme valitettavasti perumaan elokuun 17. päivä suunnitellun kävelykierroksen. Tapahtuma keräsi niin vähän ilmoittautujia, että se on päätetty siirtää myöhempään ajankohtaan.
Kaikille Helsingin Kaupunginteatterin syksyn suurmusikaalin esitykseen 21.9. varanneille on postitettu liput ja laskut maanantaina 7.8.
Yhdistyksen hallitus suunnittelee nyt syksy 2017 ohjemistoa. Jäsenistöltä tulleet tapahtumaehdotukset ovat tunnetusti olleet erinomaisia ja niistä poikineet tilaisuuden vuoden suosituimpia. Nyt onkin aika laittaa omat ehdotukset syksyn tapahtumiksi!
Lähde mukaan Kulttuuriliiton kesäpäiville Hyvinkäälle elokuussa.
RSS ATOM