Yhdistyksemme

Helsingin Kansallisen Kulttuuriyhdistys HPKY ry. on kulttuuritoimija pääkaupunkiseudulla, joka järkestää tapahtumia ympäri vuoden. Haluamme tarjota jäsenistöllemme mahdollisuuden osallistua mielenkiintoisiin kulttuuriharrastuksiin mahdollisimman esteettömästi ja monipuolisesti.

Yhdistyksemme jäsenistö koostuu pääkaupunkiseutulaisista kulttuuriharrastajista, joille on tärkeää olla mukana elämässä ja tuntemassa kulttuurikokemuksia niin Helsingissä, koko Suomessa kuin ulkomaillakin. Haluamme olla yhdistys, jonka toimintaan on helppo tulla mukaan ja joka tarjoaa toimintaa kaikenlaisille ihmisille ikään, sukupuoleen, kansallisuuteen katsomatta.

Yhdistys on perustettu vuonna 1982 vastaamaan kaupunkilaisten tarpeisiin: mahdollistamaan mielekkään kulttuurinharrastamisen pääkaupunkiseudulla. Yli 40-vuotisen taipaleemme aikana olemme ehtineet kokea sadoittain huikaisevia hetkiä kulttuurin parissa, emmekä aio missään nimessä lopettaa. Me haluamme jatkaa tekemäämme työtä hamaan tulevaisuuteen!

Pidämme hyvää huolta jäsenistöstämme: lähetämme sähköisiä jäsenkirjeitä jäsenillemme 4-5 kertaa vuodessa (ja paperisen jäsenkirjeen 2 kertaa vuodessa sitä erikseen pyytäneille), tapahtumamme ovat avoimia kaikille niistä kiinnostuneille ja osallistumme aktiivisesti keskusteluun kulttuurin puolesta. Haluamme olla jäsenistöämme lähellä ja heille helposti tavoitettavissa: kulttuuri kuuluu kaikille ja siksi sen mahdollisuuksia pitää jakaa avoimesti ja laajasti.

Tapahtumakalenterissamme on kokoajan uusia mahdollisuuksia tarjolla. Kannattaa siis tutustua toimintaamme näillä nettisivuilla, tulla rohkeasti mukaan tapahtumiin ja sitä kautta tutustumaan meihin.

Haluamme olla mukana sellaisissa kulttuurikokemuksissa, joissa ilman yhdistystämme jäsenemme eivät välttämättä olisi mukana: me kurkistamme esiripun taakse.

Tule rohkeasti mukaan ja astu kanssamme kulttuurin kentälle!