Yhdistyksen hallitus

Puheenjohtaja Viljami Wiirilinna

 

''Olen 40-vuotias skandinaavisen muotoilun, elävän kaupunkikulttuurin ja modernin taiteen ystävä. Toimin nyt neljättä vuotta HPKY:n hallituksen puheenjohtajana. Päivätyökseni hoidan opetusalalla toimivan edunvalvontajärjestön hallintoa ja taloutta. Kulttuuririentojen ohella vapaa-ajallani rentoudun mielelläni monipuolisen kirjallisuuden ja musiikin, metsäkävelyiden sekä mökkeilyn parissa. Harrastan myös vaihtelevalla innolla valokuvausta, huonekalujen entisöintiä ja hopeakorujen tekemistä.''

Taloudenhoitaja Soila Rantavaara

 

Olen kirjanpitäjä ja minulla on oma tilitoimisto. Tärkeintä elämässäni on perheeni, mieheni ja yläasteikäinen poikamme. Perheen yhteiset harrastukset, laskettelu ja vaeltaminen, vievät meitä mahtaviin maisemiin sekä Suomessa, että Euroopassa. Yhdessä käymme myös konserteissa klassisesta musiikista rokkiin. Kirjallisuus ja ooppera ovat omia tärkeitä harrastuksiani käsitöiden ja asahin lisäksi.

Minttu Vilander

Hallituksen jäsen Minttu Vilander

 

"Minulle viestintä on tärkeää - niin vapaaehtoistyössä kuin työelämässäkin. Työskentelen viestintäpäällikkönä ja harrastan kulttuurin lisäksi jalkapalloa ja intohimoista lukemista. Kiinnostukseni kulttuuriin syttyi isäni kertomien tarinoiden ja hänen minulle lukemien kirjojen kautta. Lapsuudessa syttynyt innostus kirjallisuuteen, elokuviin ja teatteriin on minulle edelleen rakkain tapa kuluttaa kulttuuria - musiikissakin arvostan eniten taitavia lyriikoita. Itselleni tärkein tapa purkaa asioita on kirjoittaminen, joten minulla on sama salainen harrastus kuin isolla joukolla suomalaisista: pöytälaatikkokirjoittaminen."

Hakime "Hakki" Arat

Hallituksen jäsen Hakime "Hakki" Arat

 

"Olen HPKY:n hallituksen senioriosastoa, vuosimallia –49 ja ollut ikäni HPKY:n toiminnassa. Olen töissä Kansallisessa Sivistysliitossa koulutussihteerinä ja sielläkin ikäni ollut. Näköjään kahta en vaihda. Olen naimisissa Pekkalan Jarmon kanssa ja meillä on kuusi aikuista lasta; kaksi omaani, kaksi Jamin omaa ja kaksi muuten vaan. Ydinperhe on kasvanut kolmessa vuodessa kolmella lapsenlapsella - elämä on taas erilaista, kun pienet ovat kyläilemässä (myös yökylässä) ja syöttötuolit kaivettu esiin. Harrastan sienestämistä, käyn salilla ja vesijumpassa. Olen haka kortinpeluussa ja tykkään olla hyvien ystävien seurassa. Olen nykyisin myös Vanhan Pekkalan “vanha armo” Laukaassa Pekkalantiellä."

Varapuheenjohtaja Pia Nyman

Hallituksen jäsen Raija Stjernvall

Sihteeri Reetta Marttinen