Yhdistyksen hallitus

Puheenjohtaja Viljami Wiirilinna

 

''Olen 43-vuotias skandinaavisen muotoilun, elävän kaupunkikulttuurin ja modernin taiteen ystävä. Toimin nyt neljättä vuotta HPKY:n hallituksen puheenjohtajana. Päivätyökseni hoidan opetusalalla toimivan edunvalvontajärjestön hallintoa ja taloutta. Kulttuuririentojen ohella vapaa-ajallani rentoudun mielelläni monipuolisen kirjallisuuden ja musiikin, metsäkävelyiden sekä mökkeilyn parissa. Harrastan myös vaihtelevalla innolla valokuvausta, huonekalujen entisöintiä ja hopeakorujen tekemistä.''

Taloudenhoitaja Soila Rantavaara

 

Olen kirjanpitäjä ja tilitoimistoyrittäjä. Kirjallisuus on ollut tärkeä osa elämääni ja kiireisen elämän pyörteissä on lukeminen tärkeä henkireikä. Poikani trumpetti- ja kuoroharrastusten myötä on kiinnostukseni musiikkiin lisääntynyt entisestään. Ooppera on lähinnä sydäntäni, mutta olen valmis lähtemään kaikkiin mahdollisiin konsertteihin klassisesta musiikista rokkiin. Perheen ja ystävien kesken pidämme myös musiikki-iltoja, joiden aikana löytyy uusia kiinnostavia muusikoita ja yhtyeitä omallekin soittolistalleni. Elävän musiikin kuunteleminen on mielestäni aina hyvästä ihmiselle, vaikka se ei olisikaan juuri sitä ominta musiikkia.

Sihteeri Reetta Marttinen

Hallituksen jäsen Tarja Brandes

 

Olen HPKY:n seniorijäseniä toisessa polvessa Äitinikin kuului aikoinaan yhdistykseen. Olen mielestäni aika monipuolinen kulttuurin kuluttaja, en tekijä. Luen, käyn teatterissa ja päiväleffoissa sekä kuuntelen mielelläni musiikkia. Muista kulttuurin alueista tuttuja ovat hyvä ruoka ja liikkuminen. Erityisesti nautin kävelystä vedenäärellä rauhoittuen kosken kuohuja tai kevätpuron solinaa kuunnellen. Yritän osaltani tutustuttaa pikku kullanmuruja kulttuurin moninaisiin muotoihin.

 

 

Hallituksen jäsen Ville Paso

varapuheenjohtaja Jonna Marttinen

Hallituksen jäsen Marjo Pyykönen