Tervetuloa!

Ajankohtaista

Joudumme valitettavasti perumaan elokuun 17. päivä suunnitellun kävelykierroksen. Tapahtuma keräsi niin vähän ilmoittautujia, että se on päätetty siirtää myöhempään ajankohtaan.
Kaikille Helsingin Kaupunginteatterin syksyn suurmusikaalin esitykseen 21.9. varanneille on postitettu liput ja laskut maanantaina 7.8.
Yhdistyksen hallitus suunnittelee nyt syksy 2017 ohjemistoa. Jäsenistöltä tulleet tapahtumaehdotukset ovat tunnetusti olleet erinomaisia ja niistä poikineet tilaisuuden vuoden suosituimpia. Nyt onkin aika laittaa omat ehdotukset syksyn tapahtumiksi!
Lähde mukaan Kulttuuriliiton kesäpäiville Hyvinkäälle elokuussa.
Tänä vuonna lähetimme kesän ja alkusyksyn tapahtumat omassa kirjeessään. Tämä kirje on nyt ilmestynyt.
Suositut kävelykierrokset saavat jatkoa, kun tällä kertaa lähdemme tutkimaan Helsinkiä vakoilijoiden näkökulmasta. Ooppaana toimii loistava Pekka Lehti.
Kattojärjestömme Kansallinen Kulttuuriliitto ry:n liittokokous pidettiin viime lauantaina.
Helsingin Kaupunginteatterin kevään musikaalitapaus Kirkan liput on postitettu. Lippumme ovat esitykseen 4. huhtikuuta.
Menikö viimeinen ilmoittautumispäivä Helsingin kaupunginteatterin Kirka-musikaalin 4.4. olevaan esitykseen? Ei hätää, sillä meillä on tarjota vielä kaksi lippua tilaisuuteen.
Torstaina 9.3. on tasan kuukausi kuntavaaleihin. HPKY järjestää vaalien tiimoilta keskustelutilaisuuden, johon olemme saaneet mukaan kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasosen.
RSS ATOM