Tervetuloa!

Ajankohtaista

Tänä vuonna lähetimme kesän ja alkusyksyn tapahtumat omassa kirjeessään. Tämä kirje on nyt ilmestynyt.
Suositut kävelykierrokset saavat jatkoa, kun tällä kertaa lähdemme tutkimaan Helsinkiä vakoilijoiden näkökulmasta. Ooppaana toimii loistava Pekka Lehti.
Kattojärjestömme Kansallinen Kulttuuriliitto ry:n liittokokous pidettiin viime lauantaina.
Helsingin Kaupunginteatterin kevään musikaalitapaus Kirkan liput on postitettu. Lippumme ovat esitykseen 4. huhtikuuta.
Menikö viimeinen ilmoittautumispäivä Helsingin kaupunginteatterin Kirka-musikaalin 4.4. olevaan esitykseen? Ei hätää, sillä meillä on tarjota vielä kaksi lippua tilaisuuteen.
Torstaina 9.3. on tasan kuukausi kuntavaaleihin. HPKY järjestää vaalien tiimoilta keskustelutilaisuuden, johon olemme saaneet mukaan kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasosen.
Uusi alkanut toimintavuosi on tuonut ilahduttavan monia uusia hpkyläisiä yhdistykseen. Vuoden 2017 alusta yhdistykseen on liittynyt 11 uutta jäsentä.
Vuoden ensimmäinen Minun Helsinkini -tapahtuma, vierailu uudistettuun Kansalliskirjastoon herätti runsaasti kiinnostusta ja tilaisuus varattiin loppuun jo ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Tilaisuuteen ilmoittautuneet ovat saaneet nyt laskut osallistumismaksusta.
Eilen jäsenviestissä ilmoitettiin vapauneesta eläkeläislipusta Kansallisoopperan Carmen-esitykseen 1.3. Lippu on löytänyt uuden ottajan.
Peruutuksesta johtuen yksi paikka kierrokselle oopperan kuliseissa ja iki-ihanaan Carmen-oopperaan on vapautunut. Esitys alkaa kello 19, mutta kokoontuminen kierrokselle on kello 16:30-16:45.
RSS ATOM