Tervetuloa!

Ajankohtaista

Vuoden ensimmäinen Minun Helsinkini -tapahtuma, vierailu uudistettuun Kansalliskirjastoon herätti runsaasti kiinnostusta ja tilaisuus varattiin loppuun jo ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Tilaisuuteen ilmoittautuneet ovat saaneet nyt laskut osallistumismaksusta.
Eilen jäsenviestissä ilmoitettiin vapauneesta eläkeläislipusta Kansallisoopperan Carmen-esitykseen 1.3. Lippu on löytänyt uuden ottajan.
Peruutuksesta johtuen yksi paikka kierrokselle oopperan kuliseissa ja iki-ihanaan Carmen-oopperaan on vapautunut. Esitys alkaa kello 19, mutta kokoontuminen kierrokselle on kello 16:30-16:45.
Tiistaina 14.2. oleva vuoden ensimmäinen Minun Helsinkini -tapahtuma, vierailu Kansalliskirjastoon on täynnä. Tilaisuuteen mahtui mukaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.
HPKY:n jäsenmaksu lähti vuoden ensimmäisen jäsenkirjeen yhteydessä jäsenistölle. Lasku jäsenmaksusta tulee samassa muodossa kuin jäsenkirje, joten sähköisesti jäsenkirjeensä saavat ovat saaneet laskun sähköpostiinsa.
Vuoden 2017 ensimmäinen jäsenkirje on lähtenyt torstaina 19.1. Kirjeessä kevätkauden tapahtumat.
Carmeniin ilmoittautuneiden tulisi olla saanut lasku osallistumismaksusta torstaina 12. tammikuuta. Laskut on lähetetty sähköpositse.
Vuoden 2017 ensimmäinen jäsenkirje tulee tammikuun alussa, mutta jo nyt voi ilmoittautua kierrokselle oopperan kulisseissa ja Carmen-oopperaan keskiviikkona 1.3.2017.
Tänä vuonna meidät johdattaa joulutunnelmaan Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat (KYL). Joulukonsertin ilmoittautumisaika on päättynyt ja ilmoittautujat ovat saaneet sähköpostitse ohjeet sisään pääsemiseksi.
Peruutuksen tähden on vapautunut kaksi paikkaa Ravintola Kaisaniemessä pidettävään Pikkujoulurevyyhyn keskiviikkona 30.11.
RSS ATOM