Tervetuloa!

Ajankohtaista

Tiistaina 14.2. oleva vuoden ensimmäinen Minun Helsinkini -tapahtuma, vierailu Kansalliskirjastoon on täynnä. Tilaisuuteen mahtui mukaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.
HPKY:n jäsenmaksu lähti vuoden ensimmäisen jäsenkirjeen yhteydessä jäsenistölle. Lasku jäsenmaksusta tulee samassa muodossa kuin jäsenkirje, joten sähköisesti jäsenkirjeensä saavat ovat saaneet laskun sähköpostiinsa.
Vuoden 2017 ensimmäinen jäsenkirje on lähtenyt torstaina 19.1. Kirjeessä kevätkauden tapahtumat.
Carmeniin ilmoittautuneiden tulisi olla saanut lasku osallistumismaksusta torstaina 12. tammikuuta. Laskut on lähetetty sähköpositse.
Vuoden 2017 ensimmäinen jäsenkirje tulee tammikuun alussa, mutta jo nyt voi ilmoittautua kierrokselle oopperan kulisseissa ja Carmen-oopperaan keskiviikkona 1.3.2017.
Tänä vuonna meidät johdattaa joulutunnelmaan Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat (KYL). Joulukonsertin ilmoittautumisaika on päättynyt ja ilmoittautujat ovat saaneet sähköpostitse ohjeet sisään pääsemiseksi.
Peruutuksen tähden on vapautunut kaksi paikkaa Ravintola Kaisaniemessä pidettävään Pikkujoulurevyyhyn keskiviikkona 30.11.
Yhdistyksen vuosikokous kokoontui koolle torstaina 3. marraskuuta Sinebrychoffin taidemuseossa.
On aika kiittää Katjaa kuluneesta vuodesta. Sini-Tuuli palaa äitiyslomaltaan 1. marraskuuta.
Tiistaina 23.8.2016 järjestettävään Viapori Jazz-tapahtumaan on kaikille liput varanneille postitettu liput ja lasku samassa kuoressa. Jos et saa kirjettä 19.8.2016 mennessä, olethan yhteydessä tapahtumasihteeri Katja Korpiseen (puh. 045 189 5695/katja.korpinen@gmail.com)
RSS ATOM