Tervetuloa!

Ajankohtaista

Joudumme peruuttamaan maatamme muuttaneet maahanmuuttajat-bussikierroksen 9.4.2016 vähäisen osallistujamäärän vuoksi.
HPKY:n jäsenkirje uudistuu.
Keskiviikkona 16.3. järjestettävään ooppera Taikahuiluun on kaikille liput varanneille postitettu liput ja lasku samassa kuoressa. Jos et saa kirjettä 12.2. mennessä, olethan yhteydessä tapahtumasihteeri Katja Korpiseen (puh. 045 189 5695/katja.korpinen@gmail.com)
Maanantaina 18.1. on postitettu liput ja lasku samassa kuoressa kaikille, jotka olivat varanneet lippuja Helsingin Kaupunginteatterissa 9.2. järjestettävään Kaktuksen kukka-näytelmään.
Joulukuun alusta yhdistyksen tapahtumasihteerinä on aloittanut Katja Korpinen. Katja toimii tapahtumasihteerinä Sini-Tuulin äitiysloman ajan.
Lauantaina 21. marraskuuta olevan Teatteri Hevosenkengän esityksen Pippuridino liput on postitettu ensimmäisessä luokassa tänään. Postin lakkouhasta johtuen teatteriin on myös toimitettu nimilista yhdistyksen kautta lippunsa hankkineista, joten jos liput eivät jostain syystä tavoita niitä tilanneita ennalta pääsee esitykseen myös ilmoittamalla oman niemnsä.
Vähäisen ilmoittautumismäärän takia joudumme perumaan pikkujoulukeilauksen. Tästä johtuen ei ilmoittautuneille lähetetä laskuja, eikä tilaisuudesta tule luonnollisestikaan kuluja.
Tämän vuoden joulukonserttimme on Rajattoman joulukonsertti lauantaina 19.12. Finlandia-talolla. Liput ja laskut on postitettu.
RSS ATOM