Tervetuloa!

Ajankohtaista

Lauantaina 21. marraskuuta olevan Teatteri Hevosenkengän esityksen Pippuridino liput on postitettu ensimmäisessä luokassa tänään. Postin lakkouhasta johtuen teatteriin on myös toimitettu nimilista yhdistyksen kautta lippunsa hankkineista, joten jos liput eivät jostain syystä tavoita niitä tilanneita ennalta pääsee esitykseen myös ilmoittamalla oman niemnsä.
Vähäisen ilmoittautumismäärän takia joudumme perumaan pikkujoulukeilauksen. Tästä johtuen ei ilmoittautuneille lähetetä laskuja, eikä tilaisuudesta tule luonnollisestikaan kuluja.
Tämän vuoden joulukonserttimme on Rajattoman joulukonsertti lauantaina 19.12. Finlandia-talolla. Liput ja laskut on postitettu.
Ikävä kyllä joudumme perumaan kirjallisuusillan Kaari Utrion kanssa, joka oli ilmoitettu olevan 15.9.
Peruutuksesta johtuen lippuvarauksestamme on vapautunut kolme lippua Helsingin Kaupunginteatterin Billy Elliot -näytökseen 24.9. Mikäli kiinnostuit, niin olethan yhteydessä tapahtumasihteeriin.
Kevään viimeisessä jäsenkirjeessä ennen lomia suunnataan katseet jo ensi syksyyn. Luvassa on monipuolinen kattaus erilaisia kulttuuritapahtumia, joista jokainen toivottavasti löytää jotakin omaan makuun ja kalenteriin sopivaa.
TinTin meidät jo vastaanotti Brysselin lentokentällä. (Klikkaamalla kuvia näkee ne isompina)
Joudumme perumaan musikaalimatkan Turkuun katsomaan Turun Kaupunginteatterin Seili-esitystä. Retki ei kerännyt minimimääräksi asetettua 15 ilmoittautunutta, mistä syystä matkaa ei järjestetä.
Vuoden toinen jäsenkirje on ilmestynyt. Jäsenkirjeessä on jälleen monipuolinen kattaus kulttuuritapahtumia, ja tällä kertaa luvassa on jotain myös pienille kulttuurin ystäville.
Tänään kuulimme tosielämän tarinoita kaikkien rakastamasta satutädistä, Anni Swanista. Tietokirjailija, lastenkirjallisuuden opettaja Sirpa Kivilaakso kertoi meille Swanin urasta ja elämästä. Kiitos mielenkiintoisesta illasta sekä Sirpalle että kaikille osallistujille. Lisää kirjallisuusiltoja tulossa myös myöhemmin tänä vuonna. Tervetuloa mukaan, jos et nyt päässyt paikalle.
RSS ATOM