Tervetuloa!

Ajankohtaista

Maanantaina 18.1. on postitettu liput ja lasku samassa kuoressa kaikille, jotka olivat varanneet lippuja Helsingin Kaupunginteatterissa 9.2. järjestettävään Kaktuksen kukka-näytelmään.
Joulukuun alusta yhdistyksen tapahtumasihteerinä on aloittanut Katja Korpinen. Katja toimii tapahtumasihteerinä Sini-Tuulin äitiysloman ajan.
Lauantaina 21. marraskuuta olevan Teatteri Hevosenkengän esityksen Pippuridino liput on postitettu ensimmäisessä luokassa tänään. Postin lakkouhasta johtuen teatteriin on myös toimitettu nimilista yhdistyksen kautta lippunsa hankkineista, joten jos liput eivät jostain syystä tavoita niitä tilanneita ennalta pääsee esitykseen myös ilmoittamalla oman niemnsä.
Vähäisen ilmoittautumismäärän takia joudumme perumaan pikkujoulukeilauksen. Tästä johtuen ei ilmoittautuneille lähetetä laskuja, eikä tilaisuudesta tule luonnollisestikaan kuluja.
Tämän vuoden joulukonserttimme on Rajattoman joulukonsertti lauantaina 19.12. Finlandia-talolla. Liput ja laskut on postitettu.
Ikävä kyllä joudumme perumaan kirjallisuusillan Kaari Utrion kanssa, joka oli ilmoitettu olevan 15.9.
Peruutuksesta johtuen lippuvarauksestamme on vapautunut kolme lippua Helsingin Kaupunginteatterin Billy Elliot -näytökseen 24.9. Mikäli kiinnostuit, niin olethan yhteydessä tapahtumasihteeriin.
Kevään viimeisessä jäsenkirjeessä ennen lomia suunnataan katseet jo ensi syksyyn. Luvassa on monipuolinen kattaus erilaisia kulttuuritapahtumia, joista jokainen toivottavasti löytää jotakin omaan makuun ja kalenteriin sopivaa.
TinTin meidät jo vastaanotti Brysselin lentokentällä. (Klikkaamalla kuvia näkee ne isompina)
RSS ATOM