Tervetuloa!

Ajankohtaista

Ikävä kyllä joudumme perumaan kirjallisuusillan Kaari Utrion kanssa, joka oli ilmoitettu olevan 15.9.
Peruutuksesta johtuen lippuvarauksestamme on vapautunut kolme lippua Helsingin Kaupunginteatterin Billy Elliot -näytökseen 24.9. Mikäli kiinnostuit, niin olethan yhteydessä tapahtumasihteeriin.
Kevään viimeisessä jäsenkirjeessä ennen lomia suunnataan katseet jo ensi syksyyn. Luvassa on monipuolinen kattaus erilaisia kulttuuritapahtumia, joista jokainen toivottavasti löytää jotakin omaan makuun ja kalenteriin sopivaa.
TinTin meidät jo vastaanotti Brysselin lentokentällä. (Klikkaamalla kuvia näkee ne isompina)
Joudumme perumaan musikaalimatkan Turkuun katsomaan Turun Kaupunginteatterin Seili-esitystä. Retki ei kerännyt minimimääräksi asetettua 15 ilmoittautunutta, mistä syystä matkaa ei järjestetä.
Vuoden toinen jäsenkirje on ilmestynyt. Jäsenkirjeessä on jälleen monipuolinen kattaus kulttuuritapahtumia, ja tällä kertaa luvassa on jotain myös pienille kulttuurin ystäville.
Tänään kuulimme tosielämän tarinoita kaikkien rakastamasta satutädistä, Anni Swanista. Tietokirjailija, lastenkirjallisuuden opettaja Sirpa Kivilaakso kertoi meille Swanin urasta ja elämästä. Kiitos mielenkiintoisesta illasta sekä Sirpalle että kaikille osallistujille. Lisää kirjallisuusiltoja tulossa myös myöhemmin tänä vuonna. Tervetuloa mukaan, jos et nyt päässyt paikalle.
Anni Swan -kirjallisuusillan 11.2.2015 paikka on muuttunut. Uusi paikka on Kirjakahvila Haitula, Annantalossa (os. Annankatu 30)
Jäsenrekisterin sähköpostilaskutusjärjestelmä ei salli kuin yhden summan asettamista laskun summaksi, mutta eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät voivat itse muuttaa jäsenmaksunsa summaksi 20,00€
Yhdistyksen jäsenmaksulaskut on lähetetty. Lasku on lähetetty sähköpostitse kaikille, keillä on sähköposti jäsenrekisterissä. Paperisen jäsenkirjeentilaajat ovat saaneet laskun paperisena jäsenkirjeen yhteydessä.
RSS ATOM