Tervetuloa!

Ajankohtaista

TinTin meidät jo vastaanotti Brysselin lentokentällä. (Klikkaamalla kuvia näkee ne isompina)
Joudumme perumaan musikaalimatkan Turkuun katsomaan Turun Kaupunginteatterin Seili-esitystä. Retki ei kerännyt minimimääräksi asetettua 15 ilmoittautunutta, mistä syystä matkaa ei järjestetä.
Vuoden toinen jäsenkirje on ilmestynyt. Jäsenkirjeessä on jälleen monipuolinen kattaus kulttuuritapahtumia, ja tällä kertaa luvassa on jotain myös pienille kulttuurin ystäville.
Tänään kuulimme tosielämän tarinoita kaikkien rakastamasta satutädistä, Anni Swanista. Tietokirjailija, lastenkirjallisuuden opettaja Sirpa Kivilaakso kertoi meille Swanin urasta ja elämästä. Kiitos mielenkiintoisesta illasta sekä Sirpalle että kaikille osallistujille. Lisää kirjallisuusiltoja tulossa myös myöhemmin tänä vuonna. Tervetuloa mukaan, jos et nyt päässyt paikalle.
Anni Swan -kirjallisuusillan 11.2.2015 paikka on muuttunut. Uusi paikka on Kirjakahvila Haitula, Annantalossa (os. Annankatu 30)
Jäsenrekisterin sähköpostilaskutusjärjestelmä ei salli kuin yhden summan asettamista laskun summaksi, mutta eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät voivat itse muuttaa jäsenmaksunsa summaksi 20,00€
Yhdistyksen jäsenmaksulaskut on lähetetty. Lasku on lähetetty sähköpostitse kaikille, keillä on sähköposti jäsenrekisterissä. Paperisen jäsenkirjeentilaajat ovat saaneet laskun paperisena jäsenkirjeen yhteydessä.
Vuoden 2015 ensimmäinen jäsenkirje on ilmestynyt. Se sisältää niin matkan, teatteria kuin omia tapahtumiamme.
Helsingin Porvarillinen Kulttuuriyhdistys HPKY ry. on vaihtanut nimensä marraskuussa 2014, vuosikokouksen yksimielisellä päätöksellä. Sääntömuutoksesta kerrottiin hyvissä ajoin vuosikokouskutsussa eikä nimenmuutos aiheuttanut suurta keskustelua kokouksessa. Aika oli siis muutokselle kypsä.
Sairastapauksesta johtuen yhdistyksen kahteen tapahtumaan, joihin muuten on jo ilmoittautumisaika päättynyt, on vapautunut paikkoja. Toinen tapahtumista on näyttelyvierailu Edvard Munchin näyttelyyn 27.11. ja toinen Laulu-Miesten joulukonsertti Temppeliaukion kirkossa.
RSS ATOM