Tervetuloa!

Ajankohtaista

Tapahtumasihteeri on postittanut 18.11. liput kaikille tilaisuuteen paikkoja varanneille. Huomaattehan, että kuoressa on sekä liput että lasku. Liput ovat varsin pieniä, joten katsottehan kuoren tarkkaan ja otatte liput talteen.
Kulttuuriliito on päättänyt järjestää kulttuurimatkan Pariisiin 26.2 – 1.3.2015. Retkellä toimii oppaana taidehistorioitsija, kuraattori ja Biennale de Paris, kehitysjohtaja Krista Mikkola.
Loppuvuoden tapahtumatarjonta on koottu vuoden neljänteen jäsenkirjeeseen, joka on tänään saavuttanut jäsenistön.
Nuorten Taiteilijoiden rahasto on Helsingin Porvarillisen Kulttuuriyhdistyksen perustama rahasto, jonka tarkoituksena on tukea nuoria kulttuurin tekijöitä ja harrastajia. Rahastosta tuetaan joka toinen vuosi yksilöitä ja joka toinen vuosi nuorten ryhmiä. Vuonna 2014 apuraha myönnetään nuorten ryhmälle. Apurahahaku päättyy 30.9.2014 kello 16:00.
Helsingin Kaupunginteatterin sunnuntaina 28.9. olevaan Mielensäpahoittaja ja poika -esityksen on positettu liput kaikille paikkoja varanneille maanantaina 8.9.
Lokakuun esimmäinen päivä järjestämällemme Musiikkitalon kierrokselle ja konserttiin on tarjolla yksi peruutuspaikka.
Onnistuimme saamaan haluamamme määrän eli 30 lippua Musiikkitalon konserttiin 1.10. Valitettavasti jouduimme tinkimään paikkojen sijainnista ja vapaana oli enää kategerian kolme lippuja.
Syksyn ensimmäinen ja vuoden kolmas jäsenkirje on ilmestynyt ja tapahtumiin voi nyt ilmoittautua.
Nuorten Taiteilijoiden rahasto on Helsingin Porvarillisen Kulttuuriyhdistyksen perustama rahasto, jonka tarkoituksena on tukea nuoria kulttuurin tekijöitä ja harrastajia. Rahastosta tuetaan joka toinen vuosi yksilöitä ja joka toinen vuosi nuorten ryhmiä. Vuonna 2014 apuraha myönnetään nuorten ryhmälle.
Maailmanlaajuisen suursuosion saavuttanut Abba-musikaali Mamma mia sappuu Suomeen. Syksyn esitykset myytiin heti loppuun, mutta onnistuimme saamaan 40 lippua esitykseen torstaina 22.1.2015. Vielä on kuusi paikkaa vapaana ja varattavissa juhannusviikon ajan.
RSS ATOM