Tervetuloa!

Ajankohtaista

Nuorten Taiteilijoiden rahasto on Helsingin Porvarillisen Kulttuuriyhdistyksen perustama rahasto, jonka tarkoituksena on tukea nuoria kulttuurin tekijöitä ja harrastajia. Rahastosta tuetaan joka toinen vuosi yksilöitä ja joka toinen vuosi nuorten ryhmiä. Vuonna 2014 apuraha myönnetään nuorten ryhmälle. Apurahahaku päättyy 30.9.2014 kello 16:00.
Helsingin Kaupunginteatterin sunnuntaina 28.9. olevaan Mielensäpahoittaja ja poika -esityksen on positettu liput kaikille paikkoja varanneille maanantaina 8.9.
Lokakuun esimmäinen päivä järjestämällemme Musiikkitalon kierrokselle ja konserttiin on tarjolla yksi peruutuspaikka.
Onnistuimme saamaan haluamamme määrän eli 30 lippua Musiikkitalon konserttiin 1.10. Valitettavasti jouduimme tinkimään paikkojen sijainnista ja vapaana oli enää kategerian kolme lippuja.
Syksyn ensimmäinen ja vuoden kolmas jäsenkirje on ilmestynyt ja tapahtumiin voi nyt ilmoittautua.
Nuorten Taiteilijoiden rahasto on Helsingin Porvarillisen Kulttuuriyhdistyksen perustama rahasto, jonka tarkoituksena on tukea nuoria kulttuurin tekijöitä ja harrastajia. Rahastosta tuetaan joka toinen vuosi yksilöitä ja joka toinen vuosi nuorten ryhmiä. Vuonna 2014 apuraha myönnetään nuorten ryhmälle.
Maailmanlaajuisen suursuosion saavuttanut Abba-musikaali Mamma mia sappuu Suomeen. Syksyn esitykset myytiin heti loppuun, mutta onnistuimme saamaan 40 lippua esitykseen torstaina 22.1.2015. Vielä on kuusi paikkaa vapaana ja varattavissa juhannusviikon ajan.
Joudumme peruuttaamaan Suomelinnan retken, joka on suunniteltu keskiviikolle 28.5. vähäisestä kiinnostuksesta johtuen.
Yhdistyksen vuoden toinen jäsenkirje on kolahtanut tänään sähköisesti jäsenten sähköposteihin ja paperisena postilaatikoihin. Kevään ja kesän tapahtumia sisältävässä kirjeessä on monipuolinen kattaus tapahtumia.
HPKY järjestää jäsenen pyynnöstä jäsenistölleen mahdollisuuden tutustua Reino Hietasen näyttelyyn galleria Ortonissa.
RSS ATOM