Tervetuloa!

Ajankohtaista

Yhdistyksen vuoden toisen jäsenkirjeen mukana oli tarkoitus lähettää hallituksen esittely, mutta ikävä kyllä tämä jäi kirjepostitse lähtevistä jäsenkirjeistä uupumaan. Hallitus pahoittelee tapahtunutta ja laittaa kirjepostilla tuleviin jäsenkirjeisiin esittelytekstin mukaan vuoden kolmanteen jäsenkirjeeseen.
Kaikille lipun Helsingin kaupunginteatterin Studio Pasilassa esitettävään 39 askelta -näytelmään varanneille on lähetetty postitse liput ja laskut maanantaina 10.3.
Vuoden ensimmäisessä jäsenkirjeessä oli tietoa Outi Pakkasen kanssa järjestettävästä kirjailijatapaamisesta. Jäsenkirjeessä ei vielä kuitenkaan pystytty kertomaan tarkkaa päivämäärää tapahtumalle.
Kaikille Toveri K -näytelmään Helsingin kaupunginteatterissa lipun/lippuja varanneille on tänään lähtenyt kirje, joka sisältää liput ja laskun.
Tapahtumasihteeri on ulkomailla ja näinollen huonosti tavoitettavissa 24.-30.1.
Liput ja laskut Helsingin kaupunginteatterin Toveri K -näytelmään eivät ole ehtineet tulla ennen tapahtumasihteerin matkaa. Näinollen liput postitetaan perjantaina 31.1. ykkösluokassa varanneille.
Alkuperäiset kolmekymmentä lippuja, jotka yhdistyksellämme oli Tango-tilaisuuteen Kansallisoopperassa 10.5. varattiin loppuun, mutta olemme onnistuneet saamaan kymmenen lisälippua.
Vuosi 2014 on täällä ja niin myös yhdistyksemme kulttuurivuosi käynnistyy. Jäsenkirje ja vuoden jäsenmaksulasku ovat tulleet jäsenille 2.1.
Tapahtumasihteerille 23.-30. tammikuuta tehdyt lippu- ja matkavaraukset varmistetaan perjantaina 31.1.
Tapahtumasihteeri on postittnut liput ja laskut kaikille lipun/lippuja Manifestumin joulukonserttiin 18. joulukuuta varanneille. Liput on lähetetty ykkösluokan postissa, joten niiden pitäisi olla perillä maanantaina 25.11.
RSS ATOM