Tervetuloa!

Ajankohtaista

Maailmanlaajuisen suursuosion saavuttanut Abba-musikaali Mamma mia sappuu Suomeen. Syksyn esitykset myytiin heti loppuun, mutta onnistuimme saamaan 40 lippua esitykseen torstaina 22.1.2015. Vielä on kuusi paikkaa vapaana ja varattavissa juhannusviikon ajan.
Joudumme peruuttaamaan Suomelinnan retken, joka on suunniteltu keskiviikolle 28.5. vähäisestä kiinnostuksesta johtuen.
Yhdistyksen vuoden toinen jäsenkirje on kolahtanut tänään sähköisesti jäsenten sähköposteihin ja paperisena postilaatikoihin. Kevään ja kesän tapahtumia sisältävässä kirjeessä on monipuolinen kattaus tapahtumia.
HPKY järjestää jäsenen pyynnöstä jäsenistölleen mahdollisuuden tutustua Reino Hietasen näyttelyyn galleria Ortonissa.
Yhdistyksen vuoden toisen jäsenkirjeen mukana oli tarkoitus lähettää hallituksen esittely, mutta ikävä kyllä tämä jäi kirjepostitse lähtevistä jäsenkirjeistä uupumaan. Hallitus pahoittelee tapahtunutta ja laittaa kirjepostilla tuleviin jäsenkirjeisiin esittelytekstin mukaan vuoden kolmanteen jäsenkirjeeseen.
Kaikille lipun Helsingin kaupunginteatterin Studio Pasilassa esitettävään 39 askelta -näytelmään varanneille on lähetetty postitse liput ja laskut maanantaina 10.3.
Vuoden ensimmäisessä jäsenkirjeessä oli tietoa Outi Pakkasen kanssa järjestettävästä kirjailijatapaamisesta. Jäsenkirjeessä ei vielä kuitenkaan pystytty kertomaan tarkkaa päivämäärää tapahtumalle.
Kaikille Toveri K -näytelmään Helsingin kaupunginteatterissa lipun/lippuja varanneille on tänään lähtenyt kirje, joka sisältää liput ja laskun.
Tapahtumasihteeri on ulkomailla ja näinollen huonosti tavoitettavissa 24.-30.1.
Liput ja laskut Helsingin kaupunginteatterin Toveri K -näytelmään eivät ole ehtineet tulla ennen tapahtumasihteerin matkaa. Näinollen liput postitetaan perjantaina 31.1. ykkösluokassa varanneille.
RSS ATOM