Tervetuloa!

Ajankohtaista

Haluaisitko työskennellä aktiivisessa kulttuuriyhdistyksessä, jossa on noin 350 jäsentä ja aktiivista toimintaa ympäri vuoden? Oletko innostunut järjestötoiminnasta ja vuorovaikutuksesta kulttuurin parissa? Etsitkö kevyttä työtä mukavassa porukassa?
Kansallisen Kulttuuriliiton hallitus päätti huomioida Suomen 100 vuotisjuhlavuoden jakamalla tavanomaista suuremman stipendin. Kulttuuriliiton liittohallitus toivoo, että yhdistykset lähtisivät mukaan talkoisiin.
Loppuvuodelle on luvassa monipuolinen kattaus kulttuuria. Syksyn tapahtumatarjonnassa painottuvat etenkin omat tilaisuudet.
Joudumme valitettavasti perumaan elokuun 17. päivä suunnitellun kävelykierroksen. Tapahtuma keräsi niin vähän ilmoittautujia, että se on päätetty siirtää myöhempään ajankohtaan.
Kaikille Helsingin Kaupunginteatterin syksyn suurmusikaalin esitykseen 21.9. varanneille on postitettu liput ja laskut maanantaina 7.8.
Yhdistyksen hallitus suunnittelee nyt syksy 2017 ohjemistoa. Jäsenistöltä tulleet tapahtumaehdotukset ovat tunnetusti olleet erinomaisia ja niistä poikineet tilaisuuden vuoden suosituimpia. Nyt onkin aika laittaa omat ehdotukset syksyn tapahtumiksi!
Lähde mukaan Kulttuuriliiton kesäpäiville Hyvinkäälle elokuussa.
Tänä vuonna lähetimme kesän ja alkusyksyn tapahtumat omassa kirjeessään. Tämä kirje on nyt ilmestynyt.
Suositut kävelykierrokset saavat jatkoa, kun tällä kertaa lähdemme tutkimaan Helsinkiä vakoilijoiden näkökulmasta. Ooppaana toimii loistava Pekka Lehti.
Kattojärjestömme Kansallinen Kulttuuriliitto ry:n liittokokous pidettiin viime lauantaina.
RSS ATOM