Tervetuloa!

Ajankohtaista

Helsingin Kaupunginteatterin kevään musikaalitapaus Kirkan liput on postitettu. Lippumme ovat esitykseen 4. huhtikuuta.
Menikö viimeinen ilmoittautumispäivä Helsingin kaupunginteatterin Kirka-musikaalin 4.4. olevaan esitykseen? Ei hätää, sillä meillä on tarjota vielä kaksi lippua tilaisuuteen.
Torstaina 9.3. on tasan kuukausi kuntavaaleihin. HPKY järjestää vaalien tiimoilta keskustelutilaisuuden, johon olemme saaneet mukaan kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasosen.
Uusi alkanut toimintavuosi on tuonut ilahduttavan monia uusia hpkyläisiä yhdistykseen. Vuoden 2017 alusta yhdistykseen on liittynyt 11 uutta jäsentä.
Vuoden ensimmäinen Minun Helsinkini -tapahtuma, vierailu uudistettuun Kansalliskirjastoon herätti runsaasti kiinnostusta ja tilaisuus varattiin loppuun jo ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Tilaisuuteen ilmoittautuneet ovat saaneet nyt laskut osallistumismaksusta.
Eilen jäsenviestissä ilmoitettiin vapauneesta eläkeläislipusta Kansallisoopperan Carmen-esitykseen 1.3. Lippu on löytänyt uuden ottajan.
Peruutuksesta johtuen yksi paikka kierrokselle oopperan kuliseissa ja iki-ihanaan Carmen-oopperaan on vapautunut. Esitys alkaa kello 19, mutta kokoontuminen kierrokselle on kello 16:30-16:45.
Tiistaina 14.2. oleva vuoden ensimmäinen Minun Helsinkini -tapahtuma, vierailu Kansalliskirjastoon on täynnä. Tilaisuuteen mahtui mukaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.
HPKY:n jäsenmaksu lähti vuoden ensimmäisen jäsenkirjeen yhteydessä jäsenistölle. Lasku jäsenmaksusta tulee samassa muodossa kuin jäsenkirje, joten sähköisesti jäsenkirjeensä saavat ovat saaneet laskun sähköpostiinsa.
Vuoden 2017 ensimmäinen jäsenkirje on lähtenyt torstaina 19.1. Kirjeessä kevätkauden tapahtumat.
RSS ATOM