Tervetuloa!

Ajankohtaista

Vuoden 2015 ensimmäinen jäsenkirje on ilmestynyt. Se sisältää niin matkan, teatteria kuin omia tapahtumiamme.
Helsingin Porvarillinen Kulttuuriyhdistys HPKY ry. on vaihtanut nimensä marraskuussa 2014, vuosikokouksen yksimielisellä päätöksellä. Sääntömuutoksesta kerrottiin hyvissä ajoin vuosikokouskutsussa eikä nimenmuutos aiheuttanut suurta keskustelua kokouksessa. Aika oli siis muutokselle kypsä.
Sairastapauksesta johtuen yhdistyksen kahteen tapahtumaan, joihin muuten on jo ilmoittautumisaika päättynyt, on vapautunut paikkoja. Toinen tapahtumista on näyttelyvierailu Edvard Munchin näyttelyyn 27.11. ja toinen Laulu-Miesten joulukonsertti Temppeliaukion kirkossa.
Yhdistyksen jäsenistö kokoontui sääntömääräiseen vuosikokoukseen Sotamuseoon tiistaina 18.11.2014. Kokouksessa muun muassa valittiin yhdistykselle puheenjohtaja ja hallitus seuraavalle vuodelle sekä päätettiin yhdistyksen nimen muutamisesta.
Tapahtumasihteeri on postittanut 18.11. liput kaikille tilaisuuteen paikkoja varanneille. Huomaattehan, että kuoressa on sekä liput että lasku. Liput ovat varsin pieniä, joten katsottehan kuoren tarkkaan ja otatte liput talteen.
Kulttuuriliito on päättänyt järjestää kulttuurimatkan Pariisiin 26.2 – 1.3.2015. Retkellä toimii oppaana taidehistorioitsija, kuraattori ja Biennale de Paris, kehitysjohtaja Krista Mikkola.
Loppuvuoden tapahtumatarjonta on koottu vuoden neljänteen jäsenkirjeeseen, joka on tänään saavuttanut jäsenistön.
Nuorten Taiteilijoiden rahasto on Helsingin Porvarillisen Kulttuuriyhdistyksen perustama rahasto, jonka tarkoituksena on tukea nuoria kulttuurin tekijöitä ja harrastajia. Rahastosta tuetaan joka toinen vuosi yksilöitä ja joka toinen vuosi nuorten ryhmiä. Vuonna 2014 apuraha myönnetään nuorten ryhmälle. Apurahahaku päättyy 30.9.2014 kello 16:00.
Helsingin Kaupunginteatterin sunnuntaina 28.9. olevaan Mielensäpahoittaja ja poika -esityksen on positettu liput kaikille paikkoja varanneille maanantaina 8.9.
Lokakuun esimmäinen päivä järjestämällemme Musiikkitalon kierrokselle ja konserttiin on tarjolla yksi peruutuspaikka.
RSS ATOM