Tervetuloa!

Ajankohtaista

Kaikille Toveri K -näytelmään Helsingin kaupunginteatterissa lipun/lippuja varanneille on tänään lähtenyt kirje, joka sisältää liput ja laskun.
Tapahtumasihteeri on ulkomailla ja näinollen huonosti tavoitettavissa 24.-30.1.
Liput ja laskut Helsingin kaupunginteatterin Toveri K -näytelmään eivät ole ehtineet tulla ennen tapahtumasihteerin matkaa. Näinollen liput postitetaan perjantaina 31.1. ykkösluokassa varanneille.
Alkuperäiset kolmekymmentä lippuja, jotka yhdistyksellämme oli Tango-tilaisuuteen Kansallisoopperassa 10.5. varattiin loppuun, mutta olemme onnistuneet saamaan kymmenen lisälippua.
Vuosi 2014 on täällä ja niin myös yhdistyksemme kulttuurivuosi käynnistyy. Jäsenkirje ja vuoden jäsenmaksulasku ovat tulleet jäsenille 2.1.
Tapahtumasihteerille 23.-30. tammikuuta tehdyt lippu- ja matkavaraukset varmistetaan perjantaina 31.1.
Tapahtumasihteeri on postittnut liput ja laskut kaikille lipun/lippuja Manifestumin joulukonserttiin 18. joulukuuta varanneille. Liput on lähetetty ykkösluokan postissa, joten niiden pitäisi olla perillä maanantaina 25.11.
Johanneksen kirkossa 18. joulukuuta järjestettävän Manifestum-kuoron joulukonsertin aika on vaihtunut ennakkoonilmoitetusta. Uusi alkamisaika on kello 18:30.
Nuorten Taiteilijoiden rahasto on Helsingin Porvarillisen Kulttuuriyhdistyksen perustama rahasto, jonka tarkoituksena on tukea nuoria kulttuurintekijöitä ja -harrastajia. Rahastosta tuetaan joka toinen vuosi yksilöitä ja joka toinen vuosi nuorten ryhmiä.
HPKY:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin Suomen Urheilumuseossa keskiviikkona 23.10. Kokoukseen osallistui kolmekymmentä yhdistyksen jäsentä keskustelemaan kuluneista vuosista ja suunnittelmaan tulevan vuoden toimintaa.
RSS ATOM