Kiitokset vuosikokoukseen osallistuneille

24.10.2013

HPKY:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin Suomen Urheilumuseossa keskiviikkona 23.10. Kokoukseen osallistui kolmekymmentä yhdistyksen jäsentä keskustelemaan kuluneista vuosista ja suunnittelmaan tulevan vuoden toimintaa.

Yhdistyksen vuosikokouksessa hyväksyttiin toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2012. Katseet käännettiin tulevaan, kun käytiin keskustelua ja hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2014. 

Kokouksessa tehtiin myös henkilövalintoja. Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan Minttu Vilander. Kokous antoi luottamuksen myös muille hallituksen jäsenille ja tulevan vuoden hallituksessa jatkaa monta tuttua yhdistyksen aktiivijäsentä. Vuoden 2014 hallituksen muut jäsenet ovat Hakime Arat, Henna Aunisto, Sanna Kalinen, Sini Korpinen, Ritva Parikka, Hannu Pohja ja Soila Rantavaara. 

Yhidstyksen jäsenten jäsenmaksun kokous päätti pitää ennallaan. Varsinaisten jäsenten jäsenmaksu on 25€, mutta eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät ovat oikeutettuja alennettuun 20€ jäsenmaksuun. Kannatusjäsenten jäsenmaksuksi määrättiin 150€.