Vuosikokous kokoontui 3.11.2016

4.11.2016

Yhdistyksen vuosikokous kokoontui koolle torstaina 3. marraskuuta Sinebrychoffin taidemuseossa.

Kokous keräsi 21 yhdistyksen jäsentä keskutelemaan yhdistyksen toiminnasta ja päättämään tulevasta toimintavuodesta.

Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa vuosikokouksen yksimielisellä päätöksellä Minttu Vilander. Hallituksessa ei tapahtunut suuria muutoksia ja tuttuina kasvoina jatkavat Hakime Arat, Henna Aunisto, Sanna Kalinen, Sini Korpinen, Hannu Pohja ja Soila Rantavaara. Lisää miesvahvistusta hallitukseen tuovat ensi vuonna Joona Haavisto ja Viljami Wiirilinna.

Ensi vuoden aikana vuosikokous päätti, että panostamme uusien jäsenten hankintaan ja mahdollisesti määrän sijaan tapahtumien laatuun. Yhdistyksen jäsenmäärä kun on vuosi vuodelta vähentynyt jäsenistön vanhetessa, miksi uusien toimintamuotojen kehittäminen ja uusien jäsenten houkuttelu on muodostunut tärkeäksi. Lisäksi oman haasteensa yhdistyksen toiminnalle lippujen välittäjänä on viime vuosina muodostunut nousseet lippujen varaus- ja laskutusmaksut. Tästä syystä yhdistyksen taloudenpidon kannalta tärkeäksi on tullut omien tapahtumien järjestäminen.

Vielä ehtii vaikuttaa ensi vuoden suunnitteluun. Tapahtumaideoita ja -ehdotuksia voi lähettää tapahtumasihteeri Sini-Tuulille (sini-tuuli.makinen(a)abo.fi).