Haussa uusi tapahtumasihteeri

9.10.2017

Haluaisitko työskennellä aktiivisessa kulttuuriyhdistyksessä, jossa on noin 350 jäsentä ja aktiivista toimintaa ympäri vuoden? Oletko innostunut järjestötoiminnasta ja vuorovaikutuksesta kulttuurin parissa? Etsitkö kevyttä työtä mukavassa porukassa?

Etsimme 35-vuotiaaseen yhdistykseemme kevyeen osa-aikaiseen työsuhteeseen

tapahtumasihteriä

Tarjoamamme työ soveltuu parhaiten esimerkiksi opiskelijalle tai muutoin kevyttä osa-aikatyötä kaipaavalle henkilölle, joka voi työskennellä noin 25 tuntia kuukaudessa. Tapahtumasihteeri työskentelee tiiviissä yhteistyössä aktiivisen hallituksemme kanssa.

Meidän kanssamme pääset kokemaan kulttuuria sekä viettämään aikaa hallituksen kanssa. Me olemme porukka, jossa viihdytään, hallituksessamme vaikuttaa niin uusia kasvoja kuin yli 30 vuotta mukana olleitakin. Kanssamme pääset kulttuurin pariin sekä pitämään hauskaa, sen lupaamme.

Haemme pitkäaikaisen tapahtumasihteerimme siirtyessä uusiin haasteisiin henkilöä, jolla on innostunut ja itsenäinen työskentelyote, kiinnostusta järjestö- ja kulttuurityöhön sekä iloinen ja vuorovaikutuksellista asenne.

Työnkuvaan kuuluu:

  • Yhteydenpito jäsenistöömme sähköpostitse ja puhelimitse
  • Nettisivujemme ylläpito yhdessä yhdistyksen hallituksen kanssa
  • Sähköisen jäsenkirjeen laatiminen noin 4-5 kertaa vuodessa
  • Tapahtumien laskujen tekeminen sekä lippujen toimittaminen (yhdistyksellä on tilitoimisto, joka hoitaa pääosan yhdistyksen taloudesta)

Lähetä vapaamuotoinen CV:si ja hakemuksesi hakulomakkeella sunnuntaihin 26.11. mennessä.

Toivoisimme, että löytämämme henkilö voisi aloittaa työn 1.1.2018 tai ainakin viimeistään 1.2.2018. Ensimmäinen kuukausi työskennellään yhtä aikaa yhdistyksen nykyisen tapahtumasihteerin kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Yhdistyksen puheenjohtaja Minttu Vilander (minttu.vilander@gmail.com tai 040 575 6660).
Jos haluat kuulla lisää työnkuvasta nykyiseltä tapahtumasihteeriltämme, otathan yhteyttä Sini-Tuuli Mäkiseen sähköpostise: sini-tuuli.makinen@abo.fi