3.5.2024 Carl Knif Company: I add­ress you

Aika: pe 3.5.2024 klo 19.00, kesto 1h (ei väliaikaa)
Paikka: Tanssin talo, Pannuhalli, Kaapeliaukio 3
Hinta: peruslippu 32 €, jos olet alle 25-vuotias, tai opiskelijat, työttömät  siviili- ja varuspalveluhenkilöt, niin ilmoita tästä lisätiedoissa saadaksesi lipun alennushintaan 20 €). Laskutamme liput ennen tilaisuutta ja toimitamme ne sähköpostitse.

Sitovat ilmoittautumiset ja peruutukset 1.4.2024 mennessä. 

Lisätiedot: Marjo Pyykönen
marjo.pyykonen(at)gmail.com.

I address you on henkilökohtainen ja yhteiskunnallinen soolo, jonka Carl Knif on luonut itselleen. Knifin omakohtaisista kokemuksista kumpuavassa esityksessä muistot ja menneet tapahtumat vuorottelevat tuoreimpien ilmiöiden kanssa, joissa itsetunto, loukkaamattomuus ja empaattinen kyky asetetaan koetukselle.

Teos pyrkii tekemään näkyväksi homoseksuaalisen vähemmistön kirjoittamattoman historian. Miten vaiennetut kokemukset vaikuttavat meihin? Millä tavalla koetut traumat kantautuvat sukupolvelta toiselle? Entä miten rakentaa itselleen identiteetti ympäristössä, jossa esikuvia ei ole?

Todellisten kohtaamisten ja syvien keskustelujen kaipuu on tämän raivoisan tanssin liikkeellepaneva voima. I address you kannustaa keskusteluun ja puolustaa ajatusta paremmasta maailmasta – se haluaa astua elämän sisälle, tulla sinua lähelle. 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.