30.10.2024 Helsingin Kaupunginteatteri:Moulin Rouge

Aika: ke 30.10.2024 klo 18.30
Paikka: Helsingin Kaupunginteatteri, Suuri näyttämö, Eläintarhantie 5
Hinta: 92 € , jos olet opiskelija, niin ilmoita lisätiedoissa tästä saadaksesi teatterilipun opiskelijahinnalla 46 €. Laskutamme liput ennen tilaisuutta ja toimitamme ne sähköpostitse.

Sitovat ilmoittautumiset ja peruutukset 28.9.2024 mennessä.

Lisätiedot: Reetta Marttinen reetta.e.marttinen(at)gmail.com

Helsingin Kaupunginteatterin syksyn 2024 suurmusikaali on Moulin Rouge! Musikaali. Oscar-palkittu eeppinen klassikkoelokuva herää henkiin, ja sykkii elämää Kaupunginteatterin suurella näyttämöllä. Moulin Rouge! Musikaali räjäyttää tajuntasi, stimuloi kaikkia aistejasi ja kietoo sinut ennenkokemattoman hekumalliseen kimallukseen. Visuaalinen spektaakkeli ja intohimoinen rakkaustarina sisältää popmusiikin historian suurimpia hittejä.

Moulin Rouge! Musikaali on aistillinen, näyttävä musikaalishow ja satumainen, henkeäsalpaava rakkaustarina. Musikaali vie katsojan legendaariseen 1800-luvun lopun yökerhoon Pariisiin. Kaikki on sallittua, ja kaiken saa anteeksi rakkauden nimissä, kun boheemi nuori runoilija rakastuu kauniiseen kurtisaaniin, ja kielletyt intohimot leimahtavat.

Kymmenen Tony-palkintoa kahmineen Moulin Rouge! Musikaalin biisilista on pophistorian ylistysveisua. Musikaalissa kuullaan yli seitsemääkymmentä musiikkihistorian suurinta hittiä.

Tämä musikaalispektaakkeli on totuuden, kauneuden, vapauden ja ennen kaikkea rakkauden yltäkylläinen juhla. Moulin Rouge! Musikaali on hunajaista hedonismia kaikilla herkuilla. Astu sisään hekumalliseen loistoon, unohda kaikki estosi ja antaudu villiin ilonpitoon – tervetuloa Moulin Rouge! Musikaaliin!

Musikaali on osa pohjoismaista yhteistuotantoa, jossa ovat mukana Suomi, Ruotsi, Tanska ja Norja. Perustuu Baz Luhrmannin elokuvaan Moulin Rouge. Käsikirjoitus John Logan. Oikeuksia valvoo Nordic Drama Corner.

Huom! Musikaalin roolitus julkistetaan helmikuussa 2024.

Esityskieli suomi
Kaikki Moulin Rouge! Musikaali -esitykset tekstitetään suomeksi / Alla Moulin Rouge! Musikaali -föreställningar textas på svenska / All Moulin Rouge! Musikaali -performances are subtitled in English.

Kuva ja esittely: Helsingin Kaupunginteatteri

30.10.2024 Helsingin Kaupunginteatteri:Moulin Rouge

*
*
*
*
*

TILASTOTIEDOT

HPKY joutuu vuodesta 2024 lähtien keräämään opetus- ja kulttuuriministeriön vaatimuksesta opinnolliseen toimintaansa osallistuvien taustatiedot, jotka toimitetaan anonyyminä koosteena eteenpäin Tilastokeskukselle. Emme käytä tietoja muihin kuin tilastollisiin tarkoituksiin ja käsittelemme kerättyjä tietoja luottamuksellisesti.

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.