Kulttuurimatka Portugaliin lokakuussa 2013

***Tapahtuma on loppuunmyyty***

Kulttuurimatka Portugaliin 7-12.10.2013, Lissaboniin ja retkille lähiympäristöön.

Aika: Lähtö aamulennolla maanantaina 7.10.2013 ja paluu päivälennolla lauantaina 12.10.2013
Paikka: Portugal, Lissabon ja lähiympäristö
Hotelli:
 Evidência Astória (majoittuminen samassa hotellissa koko matkan ajan)
Hinta: 
Noin 1400 eur/hlö (2-hengen huoneessa), 1-hengen huoneesta lisämaksu
Sitova ilmoittautuminen 9.1.2013 mennessä

Lissabon - kukkuloille rakennettu

Lissabon on rakennettu seitsemälle kukkulalle. Sen punatiilikattoiset rakennukset sekä niiden vaaleat seinät luovat labyrinttimaisesta kaupungista idyllisen paikan, jonka pikkukujilla on mukava vaellella. Praça do Comércion aukiolta voi hypätä postikorteista kuuluisan keltaisen raitiovaunun kyytiin ja tehdä ihana vanhoillinen kaupunkikierros tämän puuvaunun penkeillä istuen.

Lissabon on yksi Euroopan lämpimimpiä, rennoimpia ja värikkäimpiä pääkaupunkeja. Sen ydinkeskustan kävelykadut, Alfaman mäkiset vanhat kujat ja Bairra Alton putiikit ja baarit antavat kaupunkilomalle ainutlaatuista tunnelmaa, josta on hyvä lähteä nauttimaan mihin aikaan vuodesta tahansa. Matkusti Lissaboniin milloin tahansa, on siellä aina välitön ja ystävällinen tunnelma, nähtävää riittää ja kaupungin klassississa kahviloissa on mukava maistella paikallisia maitokahveja ja leivonnaisia. Lissabon on pääkaupungiksi edullinen.

Majoittuminen Lissabonissa
Hotellimme Evidência Astória (***) sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Marques de Pombalin metroasemaa ja vaivattoman matkan päässä Lissabonin kaupungin keskustasta. Hotellissa on vastaanotto, baari, aamiaishuone, nettiyhteys (lisämaksusta) ja tupakkapiste. Kaikissa huoneissa on amme tai suihku, puhelin, TV, minibaari, huonekohtaisesti säädettävä ilmastointi, hiustenkuivaaja ja langaton nettiyhteys (lisämaksusta). Majoitumme tähän hotelliin koko matkan ajaksi 2-hengen huoneisiin (1-hengen huone lisämaksusta).

Lissabon tutuksi ja retkiä lähialueiden kyliin ja kaupunkeihin.
Tutustumme Lissabonin moniin nähtävyyksiin muutaman tunnin kestävällä Classic Lisboa -kierroksella. Teemme puolen päivän retken Sintraan ja kokopäiväretken Evoraan. Mukana retkillä suomenkielinen opas. Retkipäivinä nautimme lounaan matkan varrella mielenkiintoisissa ravintoloissa.

Fado-ilta Lissabonissa
Yksi matkamme kohokohdista tulee tietysti olemaan unohtumaton Fado-ilta illallisineen. Fado-päivänä nautimme poikkeuksellisesti lounaan hotellissamme.

Hintaan sisältyy:
-menopaluulennot ja verot
-5vrk majoitus, 2hh, puolihoito
-lentokenttäkuljetus (suomenkielisen oppaan palvelut)
-mainitut retket
-retkillä suomenkielinen opas

Matkan virallinen järjestäjä Mr. Travel - 100% suomalainen matkanjärjestäjä.

Jos olet kiinnostunut matkasta, ota pikaisesti yhteyttä Hakimeen (hakime.arat@kansio.fi/050 560 6680), jotta tiedämme saammeko riittävän määrän osallistujia ja voimme toteuttaa matkan. Matkan hinta on noin 1400 euroa, tarkka hinta selviää, kun tiedämme osallistujamäärän. Jos matka onnistuu, veloitamme ilmoittautumisen jälkeen ennakkomaksun.

 

***Tapahtuma on loppuunmyyty***